Comprex

  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • +420 566 520 551
  • +420 605 207 783

Soda

Označení: Soda

Provedení: Tryskání sodou je vhodné na použití v potravinářském průmyslu, protože kromě garantované hygieničnosti zajišťuje také vynikající čistící výkon u kovového povrchu, jako jsou například hrnce a pánve, sporáky, odsávání, rošty, pásové dopravníky a jiné.

Tryskání sodou je účinné hlavně v případě, kdy je potřeba vyčistit zoxidovaný hliník, nerezovou ocel a chromované plasty nebo kovy. To znamená, že zoxidovaný hliník může být čištěný a to bez jakéhokoliv rizika poškození velmi jemné povrchové vrstvy.

Vynikající výsledky vykazuje i u chromovaných materiálů. Z okenních rámů a schodů mohou být odstraněny různé zbytky a koroze bez toho, aby bylo nutné chránit sklo, protože ho soda bikarbona nepoškozuje. Může být dokonce používána pro odstranění graffiti ze skla ( ale ne akrilového, nebo jiného umělohmotného skla, protože by se stalo neprůhledným )

Snadno odstraňuje vodní kámen, což činí sodu ideálním materiálem pro čištění tryskáním veřejných toalet, škol, kasáren, hotelů, továren, stadionů, sportovních center, saun, nemocnic atd.

Tryskání sodou je možné stejně efektivně využívat na čištění vagónů, autobusů, nákladních vozů a chladičů motorů.

Je úspěšně nasazována v situacích, kde je potřeba předejít poškození elektrických obvodů, hydraulických okruhů, gumových součástí, dílů z tvrdých plastů, nebo jakýchkoliv křehkých povrchů. Soda bikarbona se doporučuje při údržbě obráběcích strojů, manipulačních zařízení ( jeřábů, zdvihacích plošin atd... )

Je vhodná pro čištění průmyslných forem i v potravinářství a zemědělství, protože nezpůsobuje žádné deformace nebo degradaci materiálu.

 

 Balení: 1 ks = 25 kg
zobrazte si varianty
Potřebujete poradit s výběrem?
Počet položek na stránku
Typ Cena Množství Dostupnost
v Kč:
Celkem položek: 1
  • Tisíce položek
    ihned k odběru
  • Široký výběr
    sortimentu
  • Odborné poradenství
    zákazníkům
COMPREX CZ s.r.o.
ul. K Novému nádraží 2256
594 01 Velké Meziříčí
Česká republika
Nahoru